DARKO KALOGJERA
ON-LINE SERVICE

Želite li da Vaša pjesma aranžmanski bude obogaćena muškim ili ženskim pratećim vokalima, dobro odsviranim gitarama, živim basistom ili klavijaturistom, i da to zvuči bolje od Vaših mogućnosti (ili u nedostatku kvalitetnih glazbenika, ili u nedostatku kvalitetnog studija), došli ste na pravo mjesto!

Dovoljno je da pošaljete audio ili midi zapis glazbene podloge u pravom tempu i tonalitetu putem e-maila ( darko.kalogjera@gmail.com ) , i vrlo brzo dobit ćete natrag POJEDINAČNE audio zapise traženih dionica, kako bi finalizirati Vašu snimku. Želite li nekog od Vaših omiljenih glazbenika za gostovanje na Vašem projektu, pokušat ćemo Vam pomoći, ako smo u mogućnosti i u prijateljskom odnosu sa istim.

Također, vršimo doradu već postojećih aranžmana, obogaćujemo ih novim audio i midi dionicama, te vršimo postprodukciju i mastering Vaših snimki. Vaše stare snimke sa magnetofonskih traka, audio kaseta ili gramofonskih ploča, prilagođavamo najnovijim standardima i prebacujemo na CD, uz kompletnu restauraciju (skidanje šumova, pickova, i audio clipova) i mastering.